Posredovanje u zapošljavanju, edukacija i trening

DEKADA KOMUNIKACIJE je dio grupacije ISG. ISG je najveći Austrijski portal posredovanja u zapošljavanju koji kandidatima za pružene usluge ne naplaćuje ništa.

Kao hrvatski predstavnici ISG-a povezujemo ljude s radnim mjestima kojima najbolje pripadaju, relativno s njihovim interesima, iskustvima, vještinama i sposobnostima.

Zapošljavanje svih profila ljudi vršimo primarno u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu, osobito u Austriji i Njemačkoj.

Tražimo ljude za sve vrste radnih mjesta, a otvorene pozicije možete pronaći pritiskom na gumb ispod.

Nudimo individualiziran razvoj osoblja i mjere treninga. Naši svakodnevni zadatci sastoje se od izvršavanja najnovijih istraživanja u području neprekidne edukacije pružajući vam praktično znanje.

Naš je glavni fokus razumijevanje potreba i želja naših klijenata. Koraci kojima dolazimo do Vašeg uspjeha su analiza, planiranje, vještačenje u struci, trening, podrška i princip usmjeravanja naših klijenata.

Cjelokupni trening i edukacije sastoje se od sljedećih kategorija: analize i dijagnostike, strategije i savjetovanja, team buildinga i usmjeravanja, treninga i razvoja kompetencija.

Više informacija te cjelokupan proces pronađite pritiskom na gumb ispod.

Pozivni centar

Kroz dugogodišnje iskustvo direktora Darija Đanića u radu u pozivnim centrima, aktivno je pokrenut pozivni centar u kojem se inozemnim partnerima ponudila usluga dolaznih i odlaznih poziva.

Naši agenti dnevno su dostupni 24 sata, kako radnim danima, tako i vikendima i praznicima. Trajanje razgovora i brzina odaziva konkurentno su kratki bez utjecaja na rezultat, pouzdanost i kvalitetu istog.

Našim klijentima nudimo uslugu na sljedećim jezicima:

  • njemačkom
  • engleskom
  • francuskom
  • talijanskom
  • češkom
  • ruskom
  • portugalskom.